Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » 20-годишен македонски спортист получи сърдечен арест като датския футболист, но не го спасиха
Спорт

20-годишен македонски спортист получи сърдечен арест като датския футболист, но не го спасиха

Македонската хандбална публика все още не се е възстановила от шока, който дойде миналата седмица, а вчера следобед дойде потвърждението на нови трагични новини и смъртта на друга голяма хандбална надежда, пише tocka.com.mk.

Никола Даниловски бе намерен удавен в Охридското езеро и е обявен за мъртъв на 24-годишна възраст, но за период от няколко дни пристинга новината за втора голяма трагедия.

Хандбалистът на Бутел Скопие Марко Божиновски бе открит мъртъв в леглото си днес, след като обещаващият 20-годишен хандбалист починал в съня си в резултат на инфаркт.

Божиновски беше талантливо ляво крило и през последните два сезона играеше за отбора на Бутел Скопие, а иначе беше продукт на хандбалната школа на Металург и се смяташе за член на този клуб до 2019 година.

Новината за трагичното събитие и преждевременната и внезапна смърт шокира цялото хандбално семейство в страната, което загуби талантлив играч, който беше част от юношеските и кадетските национални отбори на Северна Македония./ПровдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...