Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Младен Шишков в Раковски: Не на омразата, да на младите хора
Важно ИЗБОРИ 2021 Раковски Регион

Младен Шишков в Раковски: Не на омразата, да на младите хора

Младен Шишков

„Не на омразата“ – под този наслов протече срещата на втория в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Младен Шишков с жители на Раковски. „Време е да работим заедно за България, независимо от различията и да се противопоставим на омразата и разделението, които бяха основни в работата на 45-ото Народно събрание“, коментира Шишков.

Той подчерта, че от работата на парламента има налице един осакатен изборен кодекс, приет за часове, на коляно, изцяло машинно гласуване, неограничен брой секции в чужбина и неясно видеонабюдение. По думите му то ще бъде запомнено с популизма, скандалите и арогантното поведение на част от народните представители. Кандидатът за народен представител използва възможността и да припомни и част от направеното от правителството на ГЕРБ през изминалия мандат – двойно увеличение на учителските заплати, 300 лева минимална пенсия, 50 лева всеки месец към тях.

Шишков изтъкна, че в момента с управлението на служебното правителство в съзнанието на хората остават само заплахите към журналисти, уволненията и изфабрикуваните компромати, всички изцяло в полза предизборната кампания на президента Румен Радев. На фона на всичко това ГЕРБ излиза за тези парламентарни избори с млади, образовани и амбициозни млади хора, готови да въведат ред в хаоса.

Да подкрепят думите му на сцената се качиха и част от кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив – Димитър Янев, Запрян Янков, Николай Стаматов, Асен Кичуков, Петър Славков и Наталия Некезова, както и областният координатор Георги Мараджиев, който подчерта, че сега е времето младите хора да се докажат и с действията си да се противопоставят на омразата.

„Вярвам в младите. Те искат реални действия, които да променят техния живот, да донесат по-високи доходи и промяна на регионите в България. Затова им даваме шанс те да участват и все по-активно в изборите, защото този път обществото очаква политическата класа в България да бъде на държавническо ниво, а страната ни да  има европейско развитие във всяка една сфера“, коментира Мараджиев.

В подкрепа на тези думи застана и специалният гост на срещата бившият председател на Комисията по отбрана  и народен представител в 44 Народното събрание ген. Константин Попов.  „Да дадем път на младите и инициативните, за да се противопоставим на омразата, лъжата и изфабрикуваните компромати“, призова ген. Попов. Той допълни, че мястото на младите е в управлението и в политиката. По думите му точно те са тези, които със знания, иновативни идеи и хъс, дърпат всичко напред и могат да сложат ред в хаоса с номер 5 на предстоящите избори.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...