Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Янев в Поповица: Правителството е непартийно, работи за хората
Важно Политика Регион Садово

Янев в Поповица: Правителството е непартийно, работи за хората

Стефан Янев в Поповица

„Служебното правителство е непартийно. Многократно и аз, и министри от кабинета сме изтъквали, че работим за хората и за решаване на техните проблеми и срещата днес в Поповица потвърждава това“. Така служебният министър-председател Стефан Янев коментира заявеното от бившия премиер Бойко Боисов вчера, че кабинетът е участник в предизборна кампания.

„Очевидно в такъв тип предизборна кампания са възможни като част от нормалното политическо говорене и обвиненията и  жалбите“, допълни Янев.

Той загатна за нови „интересни развития“ в близките дни и категорично заяви, че рокадите на служебното правителство не са скандални. „Нека да престанем да обсъждаме назначенията с епитети. Да гледаме и следим тяхната дейност и резултатите от дейността им. В близките дни ще има интересни развития. Мисля, че и днес има една реализация на контрабанда, свързана с наркотици. Нека видим резултатите и тогава да видим дали са скандални, или не“, каза още Янев.

Той увери, че машините за гласуване в чужбина ще бъдат закупени навреме  и доставени в секциите. „9600 машини за гласуване вече са осигурени, до края на следващата седмица вероятно ще бъдат осигурени още 1500 машини. Машини ще има“, каза Янев.

Министър-председателят е в Поповица, където малко по-рано днес се срещна с представители на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България.

Още

Стефан Янев се среща с кметове в село Поповица

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...