Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Заловиха българи на яхта край Палермо с над 6 тона хашиш (ВИДЕО)
Важно Крими Свят

Заловиха българи на яхта край Палермо с над 6 тона хашиш (ВИДЕО)

Трима българи бяха заловени на яхта край Палермо с огромна пратка хашиш. При специализираната полицейска акция, съвместно с Военноморските сили и на Финансовата гвардия на Палермо, на съмнителната ветроходна яхта в морето на Сицилия са открити над 6 тона хашиш, предава palermotoday.it, по информация от италианските служби.

Яхтата, която плавала под американски флаг, била засечена в морето от самолет на Финансовата гвардия, ангажиран в контролна дейност на Западното Средиземноморие. След като била видяна, яхтата била наблюдавана в продължение на 12 часа от патрулен кораб на властите.

След като италианските власти получили разрешение от страната, под чийто флаг плавала яхтата, тя била подложена на контролна проверка от страна на полицията, а патрулен морски съд достигнал до нея.

Италианските власти арестували целия екипаж на яхтата, който се състоял от тримата българи, чиито имена не се съобщават.

Оказало се, че те пренасяли във ветроходна яхта 6 тона хашиш. Пазарната стойност на дрогата е 13 млн. евро.

По време на акцията яхтата била извозена до пристанището на Палермо, където проверката продължила. Операцията приключила с арестуването на тримата българи и с поставянето на яхтата под запор.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...