Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Миро пя пред 5000 на площада в Стамболийски
Важно Празникът Регион Стамболийски

Миро пя пред 5000 на площада в Стамболийски

Миро и Алисия пяха на концерта в първия ден от тридневната програма, с която тази година Стамболийски празнува. Празникът на града е всяка година на Свети дух и се отбелязва в продължение на три дни, като миналата година не се състоя, заради пандемията.

Тази година обаче площадът бе пълен с хора, като поне 5000 души снощи бяха на концерта на двамата изпълнители. За първа година сцената бе оборудвана с конструкция с покрив и видеостена. Програмата се излъчваше и онлайн във ФБ групите на общината. Първият ден от празника стартира с офроуд демонстрации в Ново село, продължи с Детски футболен турнир, демонстрации на клуба по таекуондо и изпълнения на децата от Общинския детски център за работа с деца.

Днес отново има спортни състезания – по тенис на маса, баскетбол и шахматен турнир, а от 17 часа в парка пред градския стадион „Георги Славков“ са организирани народни борби. Концертът тази вечер е на оркестър „Канарите“ с начален час 20.30 ч. Утре вечер в същия час започва концерт на народната певица Росица Пейчева, а за финал Общината, която е организатор на тридневния празник, е подготвила празнична заря.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...