майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » Домашен арест за мъжа с катафалка, който блъсна и уби жена
България Съд и Прокуратура

Домашен арест за мъжа с катафалка, който блъсна и уби жена

съд, архив
Илюстративна снимка

Окръжният съд в Кюстендил остави без уважение искането на Окръжната прокуратура за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 30-годишния Радостин от Сапарева баня. Той е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС след употреба на наркотици.

Съдът е взел по отношение на обвиняемия мярка за неотклонение „домашен арест“, която следва да се изпълнява по адресната му регистрация в Сапарева баня и му указва, че няма право да променя и напуска адреса си без разрешение на съответния орган, съобщиха от съда.

Изпълнението на мярката ще контролира полицейското управление в Дупница. Определението подлежи на незабавно изпълнение, може да се обжалва и протестира пред САС в 3-дневен срок, считано от днес, допълниха от съда.

С постановление на Окръжната прокуратура, Радостин е привлечен като обвиняем за това, че в Сапарева баня, при управление на катафалка, е нарушил правилата за движение по пътищата, като движейки се назад не е проверил дали пътят зад него е свободен. По непредпазливост той е причинил смъртта на 64-годишна жена от гр. Банкя, която пресичала уличното пътно платно. Деянието пък е извършено след употреба на наркотично вещество- амфетамин, установено с техническо средство, предава Нова.

Още

Дрогиран шофьор на катафалка уби жена в Сапарева баня

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...