Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив на среща с жители на община Калояново
ИЗБОРИ 2021 Калояново Политика Регион

Кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив на среща с жители на община Калояново

Кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив на среща с жители на община Калояново.

„България трябва да има дясно, проевропейско, стабилно, диалогично правителство. В управлението трябва да са млади хора, образовани хора, които са далеч от чиновническия стил на работа, които знаят, мислят бързо и предлагат иновативни и експертни решения в полза на отделните обществени групи – както за по-младите, така за работещите и бизнеса, така и за възрастните хора“. Това каза в Калояново водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева на среща с кметове и общински съветници на ГЕРБ.

„Да мразиш, да очерняш не е градивно и не е правилният път за развитие на страната ни. Това няма да доведе до стабилност и сигурност на доходите на хората, нито до стабилност и сигурност в сферата на социалните услуги, в сферата на здравеопазването и всичко останало, а и нека да не забравяме, че ковид кризата, все още не е отминала“, коментира още Каназирева.

На срещата в Калояново присъстваха и вторият в листата Младен Шишков, както и кандидатите за народни представители Димитър Янев и Георги Тричков. „В последните дни обществото ни е разделено от този, който трябва да го обединява – президентът Румен Радев, а служебното правителство директно заплашва с изчегъртване на политическите си противници, уволнява държавни служители, създава фалшиви новини. И всичко това руши българската демокрация“, изтъкна Младен Шишков.

„Ежедневните скалъпени компромати от предизборния щаб на Радев все повече и повече лъсват. Започнаха с наводнените флашки от подслушванията, а днес си признаха, че всичко около строителството на магистралите е наред и продължават да работят по пътя, който прокарахме ние от ГЕРБ“, допълни той.

Каназирева от своя страна подчерта, че не приема БСП и останалите уж нови партии да се представят като спасители на България. Да се опитват да манипулират и да хвърлят обвинения към ГЕРБ. По думите й, ако се върнем назад във времето всеки път, когато БСП са управлявали България, се стига до национална криза и до фалити на банки.

„Можем да бием БСП и другите така наречени нови партии, те не са алтернатива на управлението на ГЕРБ, защото водят след себе си само разруха и бедност. За да не се случи това обаче, трябва да сме мобилизирани и на 11 юли да изберем номер 5“, каза в заключение
Димитър Янев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...