Новини от Пловдив » Важно » Пенчо Малинов, ГЕРБ: Залагаме мерки за увеличение на доходите
Важно Градът ИЗБОРИ 2022 Политика

Пенчо Малинов, ГЕРБ: Залагаме мерки за увеличение на доходите

Пенчо Малинов (вдясно)

„Във всекидневните си срещи и разговори разбирам, че хората оценяват усилията и мерките, които държавата предприе за справяне с критичната ситуация, породена от пандемията от COVID-19”. Това заяви кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Пенчо Малинов при поредица от срещи със служители в пловдивски фирми.

Той допълни, че правителството на Бойко Борисов е положило всички възможни усилия да подпомогне бизнеса и работещите хора, за да се справят по-лесно с последствията от кризата и безработицата.

„Най-важното от всичко, което искаме да направим, е да увеличим доходите на хората. Възможната цел и реалният резултат, който може да се постигне след 4 години с политиките, предлагани от ГЕРБ, е средната заплата да стане 2000 лева, минималната – 1000 лева, а минималната пенсия – 600 лева”, категоричен бе четвъртият в листата за Пловдив-град.

Пенчо Малинов е дългогодишен председател на МГЕРБ в Пловдив, член е на националното ръководство на младежката организация на партията. Той е на 34 години, семеен, баща на две деца. Има бакалавърска степен по „Туризъм“, а след това магистратура – „Финансов мениджмънт“. В момента е докторант в катедра „Мениджмънт” в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов. Работил е в държавната администрация, като е бил и два мандата общински съветник. В момента е мениджър в сферата на търговията и международните продажби в голяма пловдивска компания.

На изборите на 11-ти юли коалиция ГЕРБ-СДС е с № 5 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...