Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР отбелязаха рождението на Иван Вазов в Сопот
ИЗБОРИ 2021 Политика

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР отбелязаха рождението на Иван Вазов в Сопот

Кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов
Кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов

Както всяка година през месец юли Сопот се превръща в център на тържествата, които отбелязват рождението на Иван Вазов. Да честват 171 годишнина от рождението на патриарха на българската литература в Сопот бяха кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков, кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, членове и симпатизанти на ГЕРБ, които споделиха думи на признателност и почит и поднесоха венци и цветя пред неговия паметник в центъра на града.

„Иван Вазов има значима роля в съдбата на България – той е поет, писател, драматург, но и е обединител на нацията с творчеството и активната си обществена роля и трябва да ни бъде светъл пример и в днешните объркани и изпълнени с хаос дни“, споделиха кандидатите за народни представители.

След церемонията пред паметника на Вазов те имаха възможност да се срещнат и да поговорят с жители на Сопот, да им обяснят плюсовете и минусите ако не дадат своя вот и да ги приканят да гласуват на 11 юли.

„В момента държавата се управлява с изфабрикувани измислени скандали, с полицейско насилие и заплахи. Целта е да се омаловажи всичко постигнато от правителството на ГЕРБ и сякаш да се изтрие с магическа гума. Но това няма как да стане, защото постигнатото е видимо из цяла България и ще остане даже за поколения наред“, коментира Данка Люртова.

 

От своя страна Йордан Кръстанов и Иван Петков, споделиха, че езикът на омразата и реваншизма, ще бъде преодолян само и единствено с активно и разумно гласуване. С мисъл по какъв път ще върви България след изборите. Двамата подчертаха, че ГЕРБ е единствената дясна проевропейска партия, която знае как да продължи успешния европейски път на развитие и затова изборът е само един – с номер 5 на 11 юли!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...