Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Каназирева: Гласувах за дясно, проевропейско и демократично управление, за да върне нормалността в държавата
ИЗБОРИ 2021 Марица Политика Регион

Каназирева: Гласувах за дясно, проевропейско и демократично управление, за да върне нормалността в държавата

Каназирева гласува в село Труд.

„Гласувах за дясно, проевропейско и демократично управление, което да върне нормалността в държавата“, това заяви водачът листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-област Дани Каназирева, която гласува в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Труд, община Марица.

Тя подчерта, че на страната ни е нужна стабилност и правителство, което да продължи започнатите реформи в най-важните сфери за хората и икономиката ни. По думите й важните неща за хората трябва отново да влязат в дневния ред на управляващите. „Дадох своя вот за силни региони, важни за правилния път за развитие на страната. За повече инвестициите, решаване на проблемите в пътната и ВиК инфраструктура, опазването на околната среда, образованието и културата. За политика близо до хората“, коментира още Каназирева и изтъкна, че цялата  кампания на ГЕРБ-СДС е била позитивна, толерантна и с уважение, защото с омраза, агресия и назидателен тон не се печели и „се надявам, че  резултатът днес ще го покаже.

Желая на всички успех и повече разумно, отговорно и държавническо поведение в името на България“, каза още Дани Каназирева.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...