Quantcast
Новини Пловдив » България » Мая Манолова постави условия за подкрепа на бъдещ кабинет
България Важно Мнения

Мая Манолова постави условия за подкрепа на бъдещ кабинет

Мая Манолова, кадър: БНТ

Няколко условия за подкрепа на бъдещ кабинет постави лидерката на “Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова, след като стана ясно, че формацията влиза в новия парламент. Увеличаване на доходите, незабавно преизчисление на пенсиите още от 1 септември, подкрепа за малкия бизнес, за хората в неравностойно положение, за хората с увреждания, за съдебна реформа, да се продължи с ревизията бяха сред исканията, които Манолова изброи пред БНТ.

“Формациите на протеста и на промяната повишават своята подкрепа. Хората проявиха мъдрост и отговорност и гласуваха въпреки отпуските, сега е ред на политиците да преодолеят егото си и да поемат отговорност, като съставят правителство”, обяви Манолова. И обясни, че очакванията на хората са властта час по-скоро да се заеме с решаването на проблемите им, а партиите да не се занимават със себе си, а с дневния ред на обществото.

Разговори ще се водят публично и пред хората, никой от нас не е съгласен да има кабинетни договорки, обясни Манолова на въпрос дали вече се водят разговори за бъдеща коалиция с „Има такъв народ“ и „Демократична България“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...