Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Слави поиска цялата власт: Правим самостоятелно правителство (ВИДЕО)
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Слави поиска цялата власт: Правим самостоятелно правителство (ВИДЕО)

Станислав Трифонов

„Изумява ме, че все още има хора, които не разбират какво правим аз и моите колеги. Преди 6 години инициирахме национален референдум за промяна на политическата система. Още тогава беше ясно, че действащата система генерира несправедливост и неморални хора на върха в политиката“, заяви в специално изявление след предсрочните парламентарни избори лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и нарече политическата класа „нагла, самозабравила се и отвратителна“.

На фона на огромно лого на „Има такъв народ“, той изброи инициативите на своя екип през тези 6 години.

„Подкрепата, която получи ИТН е изумителна. Благодаря и оценявам вашето доверие“, каза Трифонов.

По думите му, хората очакват начело на държавата да бъдат излъчени почтени и достойни хора.

„Хора, завършили престижни университети, да говорят езици, да изпълнят обещаното. В последните години се нагледахме на коалиции, на договорки, на „златни пръсти“. Както сме заявявали няма да правим коалиции с БСП, ГЕРБ и ДПС, а партиите на протеста не събират мнозинство. Затова ИТН няма да прави коалиции, а ще направи самостоятелно правителство на малцинството. Ще вземем мандата и ще предложим на парламента правителство от експерти и конкретни приоритети“, обяви Слави Трифонов.

В обръщение на живо Слави представи номинацииите за министри в правителството на ИТН и обяви, че няма правителство на малцинството, няма на мнозинството. „Има българско правителство“, каза Трифонов и обяви, че номинираните са „експерти в своята област“.

Има такъв народ придложи в новото правителство да влязат трима успешни министри от служебното правителство. Това са Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков, но те отказаха. За щастие има и други подготвени хора, каза Слави Трифонов.

Кои са номинациите му за министър – четете ТУК

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...