Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Борисов: Рашков ме вика на разпит в четвъртък
България Важно Политика

Борисов: Рашков ме вика на разпит в четвъртък

Бойко Борисов

„Ако искаха да внесат спокойствие, да бяха поканили за министър-председател Симеон Сакскобургготски. Той знае най-много езици“, това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод предложеното от ИТН правителство.

Той обясни че, е парадокс да няма решение на ЦИК за окончателни резултати, а в същото време Слави Трифонов да обявява проектокабинет. „Самозванство е да се обявиш за победител“, допълни Борисов.

„Понеже ме питате: къде е Бойко Рашков, да ви кажа – пише призовки“, коментира още Борисов и заяви, че и той е призован на разпит в четвъртък в ГД „Национлна полиция“.

„Пак ви бих и сега се чудите как да нагласите резултатите“, каза още той и допълни: само мен не ме бяха викали, цялата партия я разкостиха преди изборите.

Борисов показа призовката.

Преди Борисов да вземе думата Георг Георгиев заяви, че ГЕРБ иска оставката на ЦИК. „За първи път членове на секционни комисии зад граница нямат никаква връзка с ЦИК, за да получат каквито и да указания за това по какъв начин функционират и работят. И трите телефона, които са били открити от ЦИК, цяла вечер не са били вдигнати. Нито един колега от избирателни комисии зад граница не е могъл да се свърже с ЦИК, за да разбере какво се случва. Ако това не е повод да поискаме оставката на ЦИК, не знам какво трябва да бъде. Те трябва да поемат отговорност за създалия се хаос на изборите в чужбина“, коментира Георгиев.

Още

Борисов: Най-много умни и красиви са гласували за ГЕРБ
Борисов: Демокрацията замина, Трифонов не иска да има правителство, това е играта на Радев
Демонстрация на симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив
Георги Мараджиев: Няма да ме сплашат! Ще отговорим на всяка репресия, още утре!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...