Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Мараджиев разби ИТН и БСП, Пловдив област остава крепост на ГЕРБ
ИЗБОРИ 2021 Политика Регион

Мараджиев разби ИТН и БСП, Пловдив област остава крепост на ГЕРБ

Георги Мараджиев

Пловдив област остава крепост на ГЕРБ и след извънредните парламентарни избори на 11 юли.

Областният координатор Георги Мараджиев за пореден път успя стратегически и успешно да организира структурите в 17 МИР така, че да не допусне други политически сили да изместят ГЕРБ. Резултатите са недвусмислени – ГЕРБ спечели три мандата в Пловдив област и е първа политическа сила, въпреки опитите на полицията да притиснат с обиски и тормоз Мараджиев и родителите му ден преди вота.

В парламента от областта влизат водачът на листата Дани Каназирева, Димитър Янев от Асеновград и Младен Шишков от Раковски.

С над 2000 преференции Янев измести Шишков от второто място. Йордан Кръстанов от СДС не влиза в парламента, защото също е изместен от Янев. „Буквално за часове координаторът на Борисов за Пловдив област организира местните партийни структури и изборите бяха спечелени от ГЕРБ. Понякога една грешка от страна на полицията може да превърне някой в жертва или герой. В случая достойно беше поведението на областния координатор на ГЕРБ, който на диктатурата противопостави културата и в последния ден от предизборната кампания подари лятно кино на съгражданите си, вместо да ги призовава да се противопоставят с протест на диктатурата. По този начин Мараджиев откри лоста и опорната точка и за пореден път не допусна опонентите си в региона до властта”, коментираха съпартийците на Георги Мараджиев от Стамболийски.

Те са категорични, че областният координатор и кмет на Стамболийски е заложил на стратегически подредена перфектна листа с представители на всички общини в областта и по този начин бе създадена вътрешна конкуренция и още по-голям хъс за победа. А по думите на Мараджиев силовото министерство само допринесе за стабилизирането на твърдото ядро на ГЕРБ в Пловдив област.

„Посегателствата, масовите уволнения, сплашването на хора, сплоти редиците на ГЕРБ”, коментира Георги Мараджиев.

Още

Демонстрация на симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив
Георги Мараджиев: Няма да ме сплашат! Ще отговорим на всяка репресия, още утре!
ИТН взима един мандат от БСП в Пловдивска област

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...