Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Симеон Иванов, задържан с шефа на Трето районно, остава в ареста
Градът Пловдив Съд и Прокуратура

Симеон Иванов, задържан с шефа на Трето районно, остава в ареста

Съдебна палата Пловдив
Съдебната палата в Пловдив

Пловдивският апелативен съд стави в ареста обвинения в отвличане Симеон Иванов, като отхвърли искането за промяна на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в парична гаранция. Той настоява да излезе на свобода, за да се грижи за своето семейство и за стопанство край Войнягово, където отглежда коне.

Срещу Иванов е повдигнато обвинение за участие в отвличане, нанасяне на побой и жестоко отношение към отвлечения на 16 ноември м.г. Фарук Манаф.

Апелативните магистратите прецениха, че от събраните до момента доказателства, не е разколебано обоснованото предположение, че Иванов е съпричастен към повдигнатото му обвинение, въпреки някои противоречия в показанията на свидетели, които не са достатъчни, за да се обоснове промяна на мярката за неотклонение. Съдът смята, че при по-лека мярка има реална опасност обвиняемият да извърши престъпление. Този извод се обосновава от данни по делото, че Иванов е отправял заплахи за саморазправа към Манаф, както и че имал връзка с полицейски служители, от които получавал информация за разследването срещу Манаф.

Определението на Апелативен съд – Пловдив е окончателно.

Още

Полицаите от Трето РПУ остават в ареста

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...