Quantcast
Новини Пловдив » България » Д-р Борис Борисов е назначен за зам.-шеф на БАБХ
Агро България

Д-р Борис Борисов е назначен за зам.-шеф на БАБХ

Д-р Борис Борисов
Д-р Борис Борисов

Д-р Борис Борисов е назначен на длъжността заместник-изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Той поема ръководството на дейностите по отношение на здравеопазването на животните.

Д-р Борисов е дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет – Стара Загора. През 2007 и 2012 година завършва следдипломни специализации – „Организация и управление на профилактиката и борбата със заразни и паразитни болести по животните“, също в ТрУ Стара Загора и „Ветеринарно-санитарна експертиза на храни от животински произход“ в Лесотехнически университет – София.

Д-р Борис Борисов има над 20 години стаж в Националната ветеринарномедицинска служба, по-късно част от БАБХ, като заема различни длъжности.

Между 2008 и 2009 година е директор на Регионална ветеринарномедицинска служба – София-област, за кратко през 2010/2011 година заема същата позиция, но в структурата в град Плевен.

Повече от 9 години – от 2011 до 2020 година, ръководи дирекция „Контрол на ветеринарномедицинските продукти“ в централното управление на БАБХ.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...