Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Флорентино Перес: Кристиано Роналдо е болен идиот!
Важно Спорт

Флорентино Перес: Кристиано Роналдо е болен идиот!

Първият човек на Реал Мадрид, Флорентино Перес, определено ще има проблеми, защото излизат нови записи за негови изказвания за хора, с които е работил.

В новия „епизод“ на „El Confidential“ той говори за Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.

„Роналдо е луд. Човекът е идиот, болен човек. Той мисли, че е нормален, но не е нормален, ако беше нормален нямаше да прави всички неща, които прави. Последната глупост, която целият свят направи и видя. Защо мислите, че той ги прави тези неща?“, казва Перес за Роналдо.

Моуриньо и Роналдо са хора с голямо его. И двамата са разглезени и не виждат реалността, защото ако случаят е такъв, те ще могат да печелят още повече. Тези двамата не са нормални, говорим за много пари в областта на правата върху имиджа. С лицето, което имат, по този предизвикателен начин всички те мразят. Ако обществеността не ви обича, тя не ви обича“, каза Флорентино в друго предаване, отнасящо се до Жозе и Кристиано.

Като се има предвид, че преди това той се изказа негативно за Раул Гонсалес и Икер Касияс, тогава е повече от ясно, че Перес изобщо не е имал добро мнение за хората, донесли много успехи на клуба./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...