Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » 11 души са арестувани при специализирана операция в Пещера
Пазарджик Пещера Регион

11 души са арестувани при специализирана операция в Пещера

Снимката е илюстративна

11 души са арестувани при специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност и опазване на обществения ред в кв. Луковица на  Пещера.

Проверени са 914 души и 655 моторни превозни средства. Засечени са четирима водачи, управляващи автомобили след употреба на алкохол в границите между 1.26 и 3.05 промила. Заловен е водач с фалшива шофьорска книжка, както и мъж, притежаващ метамфетамин, както и друг, съхраняващ алкохол без бандерол.

Установени са два случая на нерегламентирано присъединяване към водопреносната мрежа.

По случаите са образувани 10 досъдебни производства, съставени са общо 52 акта и 34 фиша за установени нарушения по Закона за движение по пътищата, Кодекса за застраховането, Закона за българските лични документи. Връчени са 101 електронни фиша на водачи извършили нарушения.

В операцията взеха участие полицаи от Пещера и Пазарджик, сектор „Специализирани полицейски сили“ и сектор „Специализирани тактически действия“ при ОДМВР-Пловдив, жандармеристи от Пловдив и Кърджали, уточниха от пазарджишката полиция.

На по-късен етап в проверките се включиха и представители на Дирекция „Безопасност на храните“, Дирекция „Инспекция по труда“, Националната агенция за приходите и Регионалната здравна инспекция.

Инспектори от ОБДХ, НАП, ДИТ, РЗИ са проверили 14 търговски обекта, при които са установени нарушения. Проверките продължават и в други населени места.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...