Quantcast
Новини Пловдив » Регион » „Алея на Лъвските мечти“ в Карлово
Карлово Регион

„Алея на Лъвските мечти“ в Карлово

Инициативата бе по повод 184 години от рождението на Васил Левски

„Алея на Лъвските мечти“ се появи пл. „20-и юли“ в Карлово по повод 184 години от рождението на Васил Левски и празника на града. Инициативата бе на община Карлово и социалната организация „Соник Старт“.

В няколко шатри се реализираха различни дейности, целящи подкрепа и активно социално включване на хора с различен социален статус, възраст, пол и други различия, както и възраждане на родолюбието и обичта към Левски и безсмъртните му дела.

В пет шатри беше дадена възможност на децата да проявят различни дейности: изработване на магнити с лика на Левски и герба на Карлово; рисуване на графити; изтъкаване на българското знаме на стан; рисуване върху тениски с текстилни бои; предоставени бяха информационни материали и подаръци. По време на събитието, за любителите на музиката и танците беше организирана „Алея на танците“.

На „Алеята на Лъвските мечти“, всеки желаещ можеше да осъществи своя максимален Лъвски скок, който бе измерван и записван от компетентни служители на Соник Старт. Лъвското надскачане се проведе успоредно в още няколко български градове.
На събитието присъстваха заместник-кметът Антон Минев на Карлово, секретарят на общината Стефан Стефанов и бригаден генерал Деян Дешков, който зарадва малките творци с подаръци./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...