Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Почитаме 184 години от рождението на Весил Левски
Градът Пловдив

Почитаме 184 години от рождението на Весил Левски

Пловдив ще почете 183-ата годишнина от рождението на Васил Левски
Пловдив ще почете 184-ата годишнина от рождението на Васил Левски

С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика и полагане на венци и цветя  от 10.00 часа в Пловдив ще бъде почетена 184-та годишнина от рождението на Апостола на Свободата.

Слово ще произнесат Юлия Друмева и Матю Бецински, ученици от Националната гимназия за сценични и екранни изкуства – Пловдив с преподавател Зоя Капон, участници в Националния проект „Народните будители и Аз“.

Водещ на честването ще бъде актьорът от Драматичен театър Пловдив – Ивайло Христов.

В церемонията по традиция участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър, венценосци, членове на Общински комитет „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“.

В общоградското честване на 184-та годишнината от рождението на Васил Левски ще се включат: народни представители, кметът на Пловдив, областният управител, председателят на Общински съвет.

Ще присъстват още  командирът на Силите за специални операции и началник на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове, представители на армията, църквата, политически и обществени организации, членовете на Общински комитет „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...