Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Студенти от ПУ подреждат изложба с постери в Националния музей на Апостола в Карлово
Градът Пловдив

Студенти от ПУ подреждат изложба с постери в Националния музей на Апостола в Карлово

Национален музей "Васил Левски"

Изложба с постери на тема „По кодекса на словото на Левски“ представят 9 второкурсници от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в Националния музей на Апостола в Карлово. Експозицията на студентите от специалност „Графичен дизайн с реклама“ към Педагогическия факултет на ПУ ще бъде открита днес от 11.30 часа. Творбите ще останат в музея до края на лятото, съобщиха организаторите.

Изложбата е част от програмата на тържественото честване на 184 години от рождението на Васил Левски. Автори на творбите са студентите Александра Атанасова, Катрин Малинова, Катя Чеканова, Лилия Сопаджиева, Мариана Чернецкая, Мария Димитрова, Нина Пенчова, Преслава Василева, Стефи Ничинкова. Техни научни ръководители са проф. д.изк.н. Бисер Дамянов, проф. д.ф.н. Любка Липчева и ас. д-р Надежда Ангелова.

Студентите, участващи в този проект, представят визията си за обществени организации, дружества, асоциации и групи по интереси, които биха могли реално да се заемат със задачата за ценностно подреждане на българското общество, следвайки най-висшия ценностен кодекс, а именно – словото на Левски, уточняват организаторите.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...