Quantcast
Новини Пловдив » България » Филип Станев: С ДПС имаме толкова връзка, колкото белите мечки с пингвините
България Важно

Филип Станев: С ДПС имаме толкова връзка, колкото белите мечки с пингвините

Филип Станев

„С ДПС имаме толкова връзка, колкото имат белите мечки с пингвините – едните живеят на единия полюс, другите – на другия“. Това заяви пред bTV Филип Станев от ИТН по повод спекулациите, че зад първия проектокабинет, който предложи партията, се вижда сянката на ДПС.

Той потвърди, че партията на Слави Трфонов ще проведе разговори с други партии в новия 46-и парламент, преди да предложи нов състав на правителство. „Ние сме длъжни да извървим пътя на разговори с други партии. Длъжни сме да го направим заради огромното доверие, което ни дадоха българските граждани“, заяви Станев. И уточни, че виждат като партньори формациите „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Представителят на ИТН уточни, че няма да се водят преговори за постове и личности, за да не се стига да проблемното назад в годините „разделяне на баницата“, което най-много дразни хората.

За реформата в правосъдието ИТН гледали в една и съща посока със съпредседателя на ДБ Христо Иванов. Те смятат, че прокуратурата трябва да излезе от съдебната власт и да премине към изпълнителната./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...