Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Манолова: Честито на ИТН! Вие слагате край на хегемонията на ГЕРБ
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Манолова: Честито на ИТН! Вие слагате край на хегемонията на ГЕРБ

Мая Манолова

„Нашата задача е да работим за хората. Волята на народа е да се обединим и да има трансформация и модернизация след десетилетия застой. Да застанем зад почтено правителство, което се грижи за интересите на хората“, така Мая Манолова се обърна към 46-ото Народно събрание.

Тя обясни, че са сменили името си от „Изправи се! Мутри, вън!“ на „Изправи се.БГ Ние идваме“, защото името „Мутри, вън!“ не е достатъчно, за да изгони мутрите. „След мутризацията от ГЕРБ, не могат да се изкоренят така лесно мутрите. Нямаме излюзии, че мутрите ще се откажат да късат от плътта на държавата. Но имаме решимостта да не плашат хората, бизнеса, затова ние идваме, да изгоним мутрите“, заяви Манолова.

По думите й трябват реформи, за да не е възможна следваща мутризация. „Нищо няма да ни спре да се върнем на площадите, откъдето идваме, при първия знак, че се готви подмяна“, каза още Манолова.

„Честито на ИТН! Вие слагате край на хегемонията на ГЕРБ. Ние сме готови на разговори“, зяви още тя.

Председателят на групата на „Изправи се.БГ Ние идваме“ обясни, че внасят законопроект за преизчисляване на пенсиите. Искат и изслушване за поисканото от Янаки Стоилов предсрочно остраняване на главния прокурор.

Подготвили са множество законопроекти за подкрепа на семействата, на хората с увреждания и др. Партията е готова на разговори по тези политики.

„Промяната е възможна, ако сме единни. Нека се знае, че сме тук за социален експеримент или фейсбук демокрация, ние ще излезем на площадите и ще протестираме“, заяви Мая Манолова.

Още

ДПС към управляващите: Не искаме власт, България не може да си позволи ново безвремие
Христо Иванов: Започваме заедно да орем държавната нива
Нинова: Ако се стигне до връчване на трети мандат, БСП ще предложи политики
Тошко Йорданов: До 14-15 дни трябва да има правителство

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...