Quantcast
Новини Пловдив » България » Христо Иванов: Започваме заедно да орем държавната нива
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Христо Иванов: Започваме заедно да орем държавната нива

Христо Иванов
Христо Иванов

Искам да поздравя, че започваме заедно да орем държавната нива, обърна се към депутатите съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той подчерта, че в последната година страната не е имала стабилно управление. Христо Иванов набеляза като приоритети подготовката за поредната вълна на здравната криза, внасянето на Плана за устойчивост и развитие и подготовката на следващия бюджет.

„Приоритет за нас ще бъдат и политиките за българите в чужбина,  реформата на изборното законодателство, ликвидирането на  лобизма и политиките в областта на климата“, заяви още Христо Иванов. Той добави, че трябва да се намери и решение на проблема със Северна Македония.

„Сегашната криза е породена от това, че в България има корупционен модел. Корупцията ерозира българския суверенинет, защото България се намира под 3 мониторинга“, каза Христо Иванов. Той добави, че посещенията при Ердоган също са удар по българския суверенитет, припомни за сарайския модел и призова най-сетне да бъде проведена съдебната реформа.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...