Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » БСП в „Северен“ към Нинова: Оставка! Без отлагане! Сега!
Градът Мнения Пловдив Политика

БСП в „Северен“ към Нинова: Оставка! Без отлагане! Сега!

БСП

„Искаме Вашата оставка! Без отлагане! Сега!“ . Този призив към Корнелия Нинова  отправят социалистите от район „Северен“ в Пловдив в отворено писмо до лидерката на БСП.

„Този път катастрофата е много тежка! Толкова тежка, че за първи пъти и Вие самата не се опитвате да я представите като успех. А и какъв успех е за 4 години да намалиш своите избиратели с повече от 60% ? Дадохте си много шансове. Напразно. Вече е време да се сложи край на всичко това. Няма да има повече избори, в които да сме заедно с Вас“, се посочва в позицията на социалистите.

Ето цялото Отворено писмо до Корнелия Нинова:

До
КОРНЕЛИЯ НИНОВА,
Председател на БСП
ОТВОРЕНО ПИСМО
Относно: Резултата от Парламентарните избори за 46-то НС на 11.07.2021 г
ГОСПОЖО НИНОВА,
На 14 април 2021 г, след тежката изборна загуба на 4 април, се обърнахме към Вас с призив да се оттеглите от председателството на Българската социалистическа партия, за да се спре спадът на общественото доверие към партията и да се избегне нова изборна катастрофа. Направихме го най-човешки, изброявайки основните причини за този призив и с надеждата, че ще съумеете да погледнете нещата отстрани, извън своята гледна точка и тази на Вашето обкръжение.
Явно не го направихте.
Този път катастрофата е много тежка! Толкова тежка, че за първи пъти и Вие самата не се опитвате да я представите като успех. А и какъв успех е за 4 години да намалиш своите избиратели с повече от 60 % ? Четири години, през които си бил в опозиция и единствената ти работа е била да трупаш позитиви и подобряваш образа на партията си. Четири години, през които Президентът, който твоята партия е подкрепила, има рейтинг до небесата, а ти се свиваш и изчезваш за избирателите. В денят, в който е трябвало да напуснеш Народното събрание и да застанеш до Държавния глава на улицата, защото така е правилно, и защото той го очаква, да предпочетеш парламента.
В същото време ние се нагледахме на вражди, раздори, вътрешни войни и отстраняване на хора. И партията губеше сили, намаляваше, а социалистите, останали в нея, според римското правило, се оказаха разделени и противопоставени, колкото никога не са си представяли че могат да бъдат.
Дадохте си много шансове. Напразно.
Вече е време да се сложи край на всичко това. Няма да има повече избори, в които да сме заедно с Вас.
Искаме Вашата оставка ! Без отлагане! Сега !
21.07.2021 г. РС на БСП
Гр. Пловдив Район „Северен“-Пловдив

Още новини по темата

Йордан Василев: Пак ли ние в Пловдив ще бъдем извинение за изборната загуба на БСП?

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...