Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Три зодии ще срещнат нова любов през август
Суматоха хороскоп

Три зодии ще срещнат нова любов през август

Тези зодии имат перфектна връзка
Снимката е илюстративна

Астролозите разкриха кои ще са зодиите, чието сърце ще тупти влюбено през месец август. Представителите на тези три зодиакални съзвездия ги очаква невероятна романтична история. Срещата с нов човек ще завърши с бурен роман и за някои нещата ще станат много по-сериозни!

Близнаци

Съдбата ще бъде много благосклонна това лято за Близнаци и особено през месец август. Напълно неочаквана, но много приятна среща ще се превърне в невероятната любовна история. Взаимоотношенията ще се развиват толкова бързо, че до края на тази година представителите на този знак ще се радват на щастлива връзка и не само… Нещата може да завършат с брак.

Риби

Любовно приключение чака представителите на зодия Риби този месец. Нов човек ще се появи в живота им и буквално ще го промени на 180 градуса. В същото време веднага ще стане ясно, че това не е просто нов познат, а любовта на живота им. Взаимоотношенията ще бъдат просто перфектни – ще се развиват бавно, но ще бъде много романтично. Симпатията бързо ще прерасне в истинска любов, а може би дори за цял живот.

Дева

Невероятни любовни преживявания очакват представителите на този знак през август. Девите отдавна чакат тази съдбовна среща и ето, че най-накрая тя ще се осъществи. Втората половина на месеца ще им предложи много приятни изненади ден след ден. Не е имало толкова красиви взаимоотношения в живота на Дева досега. Главата им ще се върти от любов и няма да се отърват от романтични изненади. Какъв ще бъде краят на тази любовна история – зависи само и единствено от вас.

Източник: iwoman.bg

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...