Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Търсят зам.-директори в две училища в Пловдив и едно в Карлово
Градът Карлово Образование Пловдив Регион

Търсят зам.-директори в две училища в Пловдив и едно в Карлово

СУ "Паисий Хилендарски"
СУ "Паисий Хилендарски"

Галина ГЕОРГИЕВА

Две училища в Пловдив и едно в Карлово са обявили свободни места за зам.-директори, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в Пловдив.

Зам.-директор по административно стопанска дейност търсят в СУ „Христо Проданов“, Карлово. Мястото е свободно от 23 август, а изискванията към кандидатите е да имат висше образование, степен „магистър“ и да са завършили математика, физика и стенография. Необходим е трудов стаж над 15 години. Документи се приемат до 28 юли.

В СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Пловдив също е обявено свободно място за зам.-директор АСД. Кандидатите трябва да са икономисти с бакалавърска степен, да имат опит на длъжността и да могат да работят с програми АдминПро, АдминРД, с електронен дневник, електронна деловодна система. Документи могат да се подават до 28 юли, а избраният кандидат ще започне работа от 2 септември.

ОУ „Васил Левски“ в Пловдив обявява вакантно място за зам.-директор по учебната дейност. Кандидатите трябва да имат висше образование, бакалавърска степен и да имат следните специалности – химия и физика, биология и химия, математика и информатика, АФ. Краният срок за подаване на документи е 20 август.

Много свободни места за учители в града и областта има обявени на сайта на РУО-Пловдив./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...