Quantcast
Новини Пловдив » България » Соня Момчилова става член на СЕМ
България Важно Медии

Соня Момчилова става член на СЕМ

Соня Момчилова
Соня Момчилова

Държавният глава Румен Радев подписа днес указ за назначаването на Соня Йорданова Момчилова-Йовева за член на Съвета за електронни медии /СЕМ/ от президентската квота, съобщиха от прессекретариата на президента.
Соня Момчилова има над трийсетгодишен опит в сферата на журналистиката и медиите. Притежава експертиза в областта на публичните комуникации и връзките с обществеността, се посочва в съобщението.
От 1991 до 2000 г. е работила в различни телевизионни формати на БНТ като репортер, редактор и продуцент. Създател и водещ е на радио- и телевизионни предавания в частни медии. Автор и преводач на книги за деца и възрастни. Има десетки публикации в различни електронни и печатни издания.
Соня Момчилова е специализирала връзки с обществеността и комуникации във Великобритания, Нидерландия, САЩ и Белгия в периода 2001-2006 година. Автор е на рекламни и предизборни кампании, експерт по политически, медийни и корпоративни комуникации.
Момчилова е била директор на пресцентъра на Министерството на правосъдието, директор на пресцентъра на МВР, директор на пресцентъра на Министерството на транспорта и комуникациите. Ръководител е на правителствената пресслужба във второто служебно правителство, назначено от президента Румен Радев.
Соня Момчилова ще заеме мястото на Ивелина Димитрова, която подаде оставка като член на медийния регулатор.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...