Quantcast
Новини Пловдив » Полиция » Шефът на пловдивската полиция с медал от Бойко Рашков за честността на вота
Пловдив Полиция

Шефът на пловдивската полиция с медал от Бойко Рашков за честността на вота

Церемонията по награждаването

Вътрешният министър награди петима директори на областни дирекции, доказали в най-голяма степен своя професионализъм при изпълнението на задачите на МВР, свързани и с проведената мащабна полицейска операция преди парламентарните избори.

„Днес с най-голямо удоволствие награждавам колеги, доказали своя професионализъм и инициативност, добра организация и ръководство при проведената мащабна полицейска операция на територията на страната за предотвратяване на престъпления, свързани с купуването на гласове и дискредитиране на изборния процес. Виждаме нашите усилия за провеждането на честни и прозрачни избори и за намаляване до минимум на криминалния вот. Считам, че трябва да имаме самочувствието за вложения от МВР принос в това да намалим този вот и в най-голяма степен българските избиратели да дадат своя глас за партиите и коалициите, които смятат, че ще решат техните проблеми“, заяви министър Бойко Рашков.

На кратка церемония той награди директорите на областните дирекции на МВР  във Варна, Враца, Кърджали, Пловдив и Хасково, и им благодари сърдечно за осъщественото ръководство на служителите по места и създадените условия при изцяло спазване на законоустановените норми да бъдат извършени комплекс от дейности, свързани със събирането, обработването и проверките на получени сигнали, профилактика на лица от криминалния контингент, занимаващи се с търговия на гласове.
Ст. комисар Атанас Михов, директор на ОДМВР-Варна е отличен с „Почетен знак на МВР-II степен“

Ст. комисар Венцислав Кирчев – ВПД директор на ОДМВР – Хасково бе награден с „Почетен знак на МВР – III степен“

„Почетен медал на МВР“ получиха : ст. комисар Петър Тодоров – ВПД директор на ОДМВР – Пловдив; ст. комисар Щерю Милчев – директор на ОДМВР – Кърджали, и ст. комисар Цветко Нинов – директор на ОДМВР – Враца.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...