Quantcast
Новини Пловдив » Важно » „Обискирали“ и доматения сок от фризера на майката на Мараджиев (ВИДЕО)
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика Раковски Регион Стамболийски

„Обискирали“ и доматения сок от фризера на майката на Мараджиев (ВИДЕО)

Бойко Борисов и Георги Мараджиев
Бойко Борисов и Георги Мараджиев

Родителите ми цял живот са работили и са събирали пари за държавата, а сега на стари години ги нарочиха за организирана престъпна група за купуване на гласове.  Аз съм стара маймуна, от много панаири връщана, но тук става въпрос за 80-годишни хора, как така ще ги тормозиш. Така областният лидер на ГЕРБ  и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев посрещна Бойко Борисов пред гарата в града. Освен Мараджиев, дйдоха кметът на Раковски Павел Гуджеров и депутатът Младен Шишков.

„Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация“, призова лидерът на ГЕРБ.

Мараджиев разказа пред насъбралото се множество как полицията тормозила семейството му преди изборите. Пред дома им паркирали три патрулки и от тях излезли над 10 полицаи, които нахлули в къщата и започнали да ровят, без заповед за обиск. „Той Рашков мачка закона“, вметна Борисов.

Баба Славка, майката на кмета Мараджиев, разказа с подробности пред Борисов каква са я вършили полицаите при посещението. „Звъннаха към 13,30 по обед и настояха да влязат и да огледат дома ни. Представиха се, че са от Икономическа полиция. После влязоха и започнаха да ровят, книгите на Георги от ученик, работните дрехи на мъжа ми Рангел, с които копае в градината, всички чекмеджета отвориха. Отвориха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните“, разказа възрастната жена. Тя звъннала междувременно на сина си Георги Мараджиев, който й казал да ги пуска да гледат, защото нямало какво да крият.

Славка Мараджиева разказа на Борисов как й ровили из къщата.
Славка Мараджиева разказа на Борисов как й ровили из къщата.

После баба Славка разказа как проверяващите я накарали да отвори фризера, при което се натъкнали на две-три туби доматен сок, домашно производство.  „Сигурно са помислили, че е човешка кръв, Борисов ги яде“, реагира светкавично Борисов, при което навалицата наоколо избухна в смях. В крайна сметка не открили нищо, съставили протокол от обиска пред свидетели, но също така предупредили родителите на Георги Мараджиев „да не агитират за политически партии“.

Павел Гуджеров и Младен Шишков също обясниха, как са били предупреждавани преди изборите да не агитират, как трябвало да се обясняват за анонимни сигнали срещу тях.

Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински, заяви пред  симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...