Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Стойка Кръстева спечели 1/4 финал срещу желязна китайка
Бокс Важно Спорт Спорт Важно

Стойка Кръстева спечели 1/4 финал срещу желязна китайка

Стойка Кръстева
Стойка Кръстева

Стойка Кръстева спечели четвъртфинала по бокс и така България ще има поне още един медал – бронз на Олимпийските игри в Токио.

Стойка Кръстева надделя над поставената под №2 в схемата китайка Юан Чан в категория до 51 килограма. Китайката е действаща шампионка от Азиатските игри и златна медалистка от младежката Олимпиада в Нандзин 2014. Кръстева спечели двубоя с 4:1 съдийски гласа!

Двубоят започна с успешно кроше на китайката. Ляв прав удар на Стойка Кръстева. Десен прав удар на Стойка попадна в главата на Чан Юан. Нов ляв прав в тялото на Чан пласира Кръстева. Успешна контраатака на Кърстева. Ляв прав на Чан Юан попадна в целта. Стойка Кръстева спечели първия рунд с 4:1 съдийски гласа.

Прекрасна игра на Стойка Кръстева в началото на втория дясно и ляво кроше в главата на китайката. Комбинацията бе повторена и след няколко секунди. Ново страхотно ляво кроше попадна в главата на Чан Юан. Нов десен прав на Кръстева попадна в целта.  Успешна контраатака на китайката. Стойка Кръстева се активира в последните секунди. Стойка Кръстева спечели и втория рунд с 4:1 съдийски гласа. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...