Quantcast
Новини Пловдив » Култура » Започва кандидатстването с проекти за „Фестивали и значими събития“ от Културния календар
Култура Пловдив

Започва кандидатстването с проекти за „Фестивали и значими събития“ от Културния календар

Кандидатстването с идеи за фестивали приключва днес.
Кандидатстването с идеи за фестивали приключва днес.

Приемането на документи за кандидатстване по Компонент 1 „Фестивали и значими събития“  от Наредбата за реда и условията за финансиране на инициативи в сферата на културата, част от календара на културните събития на Община Пловдив за 2022 г., започва днес.

Това е най-важната и интересна част от Културния календар на града, тъй като обхваща организирането и провеждането на значими фестивали, биеналета, панаири на изкуствата, отделни събития в различните видове изкуства, социализация на културно историческото наследство, неформално образование в сферата на културата, стимулиране на иновативни практики и експериментални форми и много други еквивалентни прояви, които се реализират на територията на Община Пловдив.

Документите за кандидатстване се приемат ежегодно в деловодството на Община Пловдив с адресат „Дирекция „Култура, археология и културно наследство“, завеждат се в регистър и след това се разглеждат от комисиите, регламентирани в наредбата. Крайният срок е 17 часа на 31 август 2021 г.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...