Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » „Мавруд и Рубин“ с козе гурме „Боер“ се предлага само в „Юстина Вилас“
Агро Бизнес Важно Регион Родопи Туризъм Храни и напитки

„Мавруд и Рубин“ с козе гурме „Боер“ се предлага само в „Юстина Вилас“

Хотелският комплекс „Юстина Вилас“
Хотелският комплекс „Юстина Вилас“

Туристи от цял свят избират за дестинация родопското селце Устина

Вино „Мавруд и Рубин“ с козе гурме „Боер“ – тази комбинация се предлага само в Юстина Вилас“ у нас. „Юстина Вилас“ е хотелският комплекс с ресторант към едноименната винарска изба, който функционира от края на 2019 г. и след кризисната 2020-а вече отново посреща туристи от цял свят. От началото на годината в „Юстина Вилас“ са отсядали гости от Тайван, Виетнам, САЩ, Естония, Украйна, Обединените арабски емирства и Израел. Дори и всеизвестният факт, че по-голяма част от източноазиатците страдат от липса на ензима, разграждащ алкохола, не ги спира да се впускат в опознаването на българските вина. Ценителите на доброто вино и вкусната храна у нас пък вече са почитатели на комплекса.

В случая на „Юстина Вилас“ виното върви с комбинация с фермерски продукти, произведени в двете стопанства на избата – рибовъдното за есетра и пъстърва „Ерим Фиш“ и за отглеждането на кози от южноафриканската порода „Боер“ „Агро Юстина“. Това е първата в България и най-голямата в Европа ферма за кози от тази порода, в момента там се отглеждат 600 животни. Фермерските мезета се сервират по оригинален еко начин – в рециклирани бутилки от вината на „Вила Юстина“, пресовани като подноси. Така огромното количество отворени бутилки се рециклират и се превръщат в интересен сувенир за спомен.

„Винените туристи се завърнаха и още през май, когато хората звъняха за резервации, установихме, че нямаме свободен уикенд чак до края на септември. Интересът е много голям“, коментира маркетинг мениджърът на „Вила Юстина“ Мария Спасова.

Хотелският комплекс разполага с 25 двойни стаи и 8 апартамента, разположени в един общ комплекс с ресторанта. В близост има и допълнителна къща за настаняване с 3 спални, собствен двор и барбекю зона, за гостите търсещи повече уединение.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...