Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Регион » Установиха източник на замърсяване край Кричим 
Екология Кричим Регион

Установиха източник на замърсяване край Кричим 

Кричим
Кричим

Източник на неприятна миризма е установен в района на Кричим.  “В качеството си на кмет на община Кричим и от името на потърпевшите мои съграждани, които сигнализираха за периодично натрапливо и наситено с тежки миризми замърсяване на въздуха в някои райони на град Кричим, изказвам благодарност на ръководствата и на служителите от всички териториални дирекции и подразделения на централните администрации, които съдействаха на общинската администрация и пряко участваха в установяването на източника на замърсяване на въздуха, както и за установяването на физическите и юридически лица, които са организатори и участници в инсталирането на незаконна инсталация и нерегламентирана преработка на битум в индустриалната зона на град Кричим”, съобщи кметът на града Атанас Калчев.

Според него един от ключовете към разрешаването на проблемите на гражданите е доброто взаимодействие между институциите.

“Тяхната синхронна работа води до добри резултати. Обратното – не е полезно за никой!”, допълни кметът на Община Кричим Атанас Калчев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...