Quantcast
Новини Пловдив » Култура » Красивият 28-годишен внук на Белмондо разплака Франция
Кино Култура Посоки

Красивият 28-годишен внук на Белмондо разплака Франция

Виктор и Жан-Пол Белмондо
Виктор и Жан-Пол Белмондо

Семейството на Жан Пол Белмондо избра от името на всички прощалната реч да произнесе 28-годишният му внук Виктор Белмондо. На 9 септември Франция се сбогува с любимата си кинозвезда. Погребението днес.

Разстроен, младият Виктор едва произнесе думите, преглъщайки сълзите си, докато членовете на семейството го подкрепяха.

„Където е, сигурен съм, че е усмихнат, както винаги“, каза Виктор Белмондо на церемонията в Двора на инвалидите пред голямата снимка на дядо му

Самият той моментално стана звезда в световните медии, защото освен че е красив и чаровен, той вече има и няколко роли зад гърба си. Някои дори го обявяват за новия любимец на Франция.
Роден през 1993 г., той е син на Пол Белмондо – син на Жан Пол Белмондо, който е актьор и автомобилен състезател. Майка му е известната тв водеща Луана Белмондо.
Въпреки че Виктор се дипломира като сценарист в ESEC, той продължава обучението си в Cours Peyran Lacroix в легендарния Театъра Pepiniere в Париж.
Приковава вниманието още с първата си постановка, където играе 8 роли.
Телевизията веднага оценява таланта и чара на младежа и го кани в предаването Le Coach, а не след дълго идва и първата изява в киното в Les Gardiennes. След това се снима във филма на Паоло Сорентино „Младия папа“ с Джъд Лоу.
До момента е играл в 8 филма и в 4 късометражни, но френските медии му предричат бляскаво бъдеще. Една от причините е, че Виктор Белмондо по нещо необяснимо прилича на великия си дядо, а на Франция й е толкова мъчно за Бабел./ПловдивПрес

Още

Делон за Белмондо: Напълно разбит съм

Почина големият актьор Жан-Пол Белмондо

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...