Quantcast
Новини Пловдив » България » Откриха още останки в шахта от брокерката Теодора Бахлова
България Важно Крими Съд и Прокуратура

Откриха още останки в шахта от брокерката Теодора Бахлова

Екипи на ВиК и полицията вадят останки на Бахлова от шахтата.
Екипи на ВиК и полицията вадят останки на Бахлова от шахтата.

Специализиран екип от Базовата научно-техническа лаборатория (БНТЛ) към ОД на МВР в Бургас доби днес поредна част от останките на изчезналата през октомври м.г. брокерка Теодора Бахлова.

Експертите отново отвориха двете шахти в градинката пред жилищния блок на готвача Деян Дичев на бургаската ул.“Шейново“ 46, описва потресаващия етап от разследването Флагман.бг

Те бяха придружавани от два автомобила на ВиК Бургас – единият за изпомпване на фекални води, а другият – снабден с мобилна камера и дюза. Целта беше да се прегледат каналите на дъждовната и отходна вода.

Преди седмица именно на това място след продължителна целодневна работа бяха намерени малки частици от тялото на Бахлова.

За около 4 часа полицаите успяха да се сдобият с няколко кости, за които се предполага, че са от липсващите до този момент долни крайници на 47-годишната брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова.

Торсът и двете й ръце бяха намерени заровени на плитко в гробищата. Полицаите разполагат със зъб и малка частица от челюст, но се пази в тайна откъде е находката. Все още обаче със сигурност липсва черепът. Ако се намери главата й, ще се установи как е причинена смъртта. А това е от решаващо значение за квалификацията на престъплението.

До този момент Дичев съобщава пред разследващите, че изстрелът от пистолета в главата й е произведен именно от съучастника му – бизнесмена Станимир Рагевски.

Рагевски е обвинен и в разстрела на 28-годишния Юмер Мехмед. И двете обвинения се крепят на думата на Дичев, който допреди седмица бе свидетел на прокуратурата.

Проблемът между двамата дългогодишни партньори-психопати тепърва ще се разраства, тъй като по открития, зазидан в стената на винарната на Дичев, пистолет със заличени номера липсват отпечатъци на Рагевски. Нещо повече – оръжието изобилства от дактилоскопските следи на готвача, факт върху който защитата на доскорошния му шеф може да изгради цялата си теза в хода на съдебния процес.

Останките, които се вадят на порции от двете шахти пред жилището на готвача Деян Дичев със сигурност са на Бахлова, тъй като това е установено чрез ДНК, взето от нейната сестра Таня Бахлова-Ангелова.

Съседите наоколо са настръхнали от ужасяващите гледки, които продължават вече няколко седмици. Те  са потресени, че зад вратите на най-посещавания наоколо магазин за плод и зеленчук на ъгъла на ул.“Шейново“ с ул.“Сливница“, Рагевски и Дичев са държали два бидона с потопени в разредена киселина части от тялото на Бахлова.

Брокерката Теодора Бахлова е била застреляна, след като е отишла на среща в необитаемия имот на ул.“Константин Фотинов“ 1, по подобие на убийството на Юмер – отишъл за среща с Рагевски в друг имот – в ж.к.“Зорница“, блок 62.

Раследващите работят по версията дали Бахлова, също като Юмер, е била разчленена от готвача Дичев, но за нея са умували по-дълго, докато се освободят от парчетата. Потопили ги в два бидона за туршия, за да се разкапят в разредена сярна киселина. Бидоните са престояли в апартамента на зетя на Рагевски до средата на февруари т.г., когато главният ръководител на групата е счел, че е належащо да се освободи от тях. Той неколкократно е молел строителната бригадата, към която впоследствие се е присъединил Юмер, да разчисти вехториите в този апартамент, за което има и достатъчно свидетелства в хода на полицейското разследване.

Тленните останки на злощастната жена умишлено са били пръснати на различни места, за да не може да се докаже чии са. Много е възможно до гробищата да са отишли Юмер и Дичев, като Дичев е знаел само за местонахождението на торса и ръцете в квартал 12.

От ВиК са дошли с мобилна камера и помпи със специални дюзи за фино пресяване на частици от каналите
Вероятно укриването на главата е било „отговорност“ на Юмер, затова и още не е открита. Това кара разследващите да смятат, че младежът е убит, защото е претендирал за прекалено висока цена, с която Рагевски да купи мълчанието му, но интелектът и житейският му опит са били недостатъчни, за да си даде ясната сметка, че подобна сделка между него и „работодателя“ му няма как да се спази точно и да не стигне до непрекъснато изнудване.

Още

Дъщерята на разчленената Бахлова: Има чадър над убиеца на майка ми

Обвиниха Станимир Рагевски и за убийството на брокерката Теодора Бахлова

Извънредно! Откриха трупа на изчезналата брокерка, събраха останките й в чували

28-годишният Юмер Мехмед застрелян в главата с един куршум, после разфасован

Зловещите убийства в Бургас: Кой е готвачът, заподозрян, че е разфасовал човешки трупове

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...