Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Тези 4 зодии ще имат много късмет през новата седмица
Суматоха хороскоп

Тези 4 зодии ще имат много късмет през новата седмица

Снимката е илюстративна

4 зодии ще имат много късмет през новата седмица.

ЛЪВ

Лъв, тази седмица ще бъде една от най-хубавите, която ще ви осигури страхотния период, за който сте жадували. Има голяма вероятност вашите желания да се сбъднат. Връзките и страстите, които се опитвате да вкарате в живота си, пристигат.

Това може да е особено вярно за Лъвовете, които са чакали да им се върне искрата. Това също може да бъде невероятен ден за Лъвовете по отношение на хората, които те привличат. Без да се налага да влагат много енергия, хората, за които са мислили, също ги мислят; наречете го магнетизма на Лъвовете.

СТРЕЛЕЦ

Стрелец, вашият ключ към една страхотна седмица е да продължите със страстта на душата си. Това не е седмица за другите, а за вашето собствено сърце и да си дадете необходимото време да изследвате всичко, което ви дърпа. Оставете любопитството си да се скита. Винаги сте чувствали, че имате голяма роля в този живот. Това може да бъде чудесен период да се опитате да разкриете какво би могло да бъде. Няма смисъл да отхвърляте страстите си вече. Те ви викат силно и веднъж, знаете, че трябва да следвате звука.

КОЗИРОГ

Козирог, тази седмица е подготвена да бъде успешна и за вас. Въпреки че може да упорствате за нещо от дълго време насам, бавният огън във вас, ще ви подлуди и ще ви държи мотивирани да продължите да се занимавате.
Може да не винаги се чувствате уверени в способността си да направите нещата за себе си. Нещо повече, може да е трудно да се убедите, че сте достойни за неща по отношение на това, което копнеете, вместо на това, от което другите се нуждаят. Но тази седмица ще получите всичко, което сте заслужили и ще му се насладите.

РИБИ

Риби, следващата седмица ще бъде чудесна за вас, докато се адаптирате към средата си и продължавате да намирате своето място в света. Това, което ще ви хареса най-много е нея, е, че можете да очаквате фини промени, които носят хармония в живота ви, за която може би сте се страхували, че отдавна е отминала.

Източник: actualno.com

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...