Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Кметът на Община „Родопи” Павел Михайлов с благодарност към пловдивските огнеборци
Регион Родопи

Кметът на Община „Родопи” Павел Михайлов с благодарност към пловдивските огнеборци

Кметът на Община Родопи- Павел Михайлов връчи благодарствена грамота и плакет с герба на общината на директора на РДПБЗН комисар Георги Мангараков.

В деня на професионалния празник на българските пожарникари – 14 септември кметът на Община „Родопи” Павел Михайлов поздрави служителите на пловдивската пожарна. Той беше специален гост на тържествената церемония, на която огнеборците отдават заслужена почит пред мемориалната плоча на загиналите при изпълнение на служебния си дълг.

Михайлов връчи благодарствена грамота и плакет с герба на общината на директора на РДПБЗН комисар Георги Мангараков. Грамотата е за проявен висок професионализъм, всеотдайност и безрезервна работа при овладяване на пожарите в община „Родопи” през лятото на тази година, и добро сътрудничество с местната власт.

„През това лято ние работихме заедно. За съжаление на територията на нашата община възникнаха няколко тежки пожара –в Първенец, Кадиево и Брестовица. Заедно успяхме да надделеем стихията.Тази грамота, тази благодарност всъщност е израз на признанието на всички жители на община „Родопи” – спасихте домове и не допуснахте човешка жертва”, посочи кметът на Община „Родопи” Павел Михайлов.

Директорът на регионалната противопожарна служба също благодари на кмета Михайлов за уважението и подчерта, че наградата е за всички служители, които с цената на живота си всеки ден бдят над спокойствието на обикновените хора.

С минута мълчание и на колене присъстващите почетоха паметта на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари. Поднесени бяха венци и цветя пред паметната плоча в двора на дирекцията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...