Quantcast
Новини Пловдив » България » Радев: Няма да има промяна в политиката на новия служебен кабинет
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Радев: Няма да има промяна в политиката на новия служебен кабинет

Румен Радев

„Няма да има промяна в политиката на новото служебното правителство. То ще продължи да работи за оздравяване на държавността и връщането на доверието в институциите”. Това заяви президентът Румен Радев , който участва в церемонията по случай отбелязването на професионалния празник на българските пожарникари.

Радев отказа да отговори какъв ще е състава на новия служебен кабинет и кои министри ще запазят постовете си. Той заяви, че ще оповести подробности на 16 септември, когато служебното правителство ще бъде назначено след разпускането на Народното събрание.

Относно обявяването на кандидатурата му за президентските избори, Румен Радев отговори: Моята кандидатура ще бъде издигната, съгласно издадената хронограма от ЦИК, вече има издадена такава.

„Надявам се това, което направи сегашното служебно правителство и това, което ще направи новото, да бъде подето от един редовен кабинет“, допълни държавният глава.

Тай увери, че ще продължава да подкрепя ценностите, а не партии. „Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти – свобода, солидарност, справедливост, завърши президентът./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...