Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Кметът на „Източен“ Иван Стоянов откри учебната година в НУ „П. Р. Славейков“
Градът Пловдив Случка на деня

Кметът на „Източен“ Иван Стоянов откри учебната година в НУ „П. Р. Славейков“

НУ "П. Р. Славейков" посрещна учениците с богата програма.

„Щастлив съм да открия с вас новата учебна година присъствено“, каза Иван Стоянов още при срещата с първите родители и учители в елитното начално училище „П. Р. Славейков“. „Тук районната администрация вложи много ресурси, за да има зелена класна стая, нова ограда и др.“, подчерта той и поздрави всички с първия звънец, пожела здраве и много успехи на ученици и учители.

Директорът Димка Врачева посрещна новите ученици със заръката да се пазят и да изпитат радостта от ученето и откриването на нови светове. Тя оптимистично прогнозира, че присъствено започва и ще завърши учебния цикъл и благодари на районния кмет за всички придобивки в училище. Празничната програма беше изключително интересна с мажоретки, вокална група и с невероятните изпълнения на бъдещи първокласници, които с апломб рецитираха „Аз съм българче“.

По традиция беше извършен водосвет. С „Многая лета“, подета и от множеството хора, 90 първокласници прекрачиха училищния праг.

На тържеството присъстваха и Атанас Кунчев – зам.-кмет и бивш възпитаник на училището, секретарят на район „Източен“ и гл. експерт „Образование и култура“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...