Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Внезапно почина Аркади Николаев
Важно Градът Полиция Посоки

Внезапно почина Аркади Николаев

Бившият шеф на КАТ и ГД БОП – Пловдив Аркади Николаев е починал внезапно. На път за ваканция в Гърция му прилошава. Бил е откаран в болница, но лекарите не успели да му помогнат. Вероятно е получил сърдечен удар, съобщава Трафикнюз.

Аркади Николаев е емблематична фигура в пловдивската полиция през 90-те. За 20 години в полицията Николаев е минал през различни ръководни постове, като навсякъде оставя следа. И досега старите катаджии наричат средата на 90-те „времето на Аркади“. В продължение на няколко години е началник и на сектора за Борба с организираната престъпност. На 45 години Николаев приключва с полицейската кариера и започва частен бизнес. За разлика от повечето му колеги, които влизат в сферата на охраната или сигурността, бившият антимафиот решава, че трябва да работи за себе си.

Преподава 4 години в Европейския колеж по икономика и развитие „Мениджмънт на фирмената сигурност“. След това започва собствен бизнес в сферата на търговията със санитарно хигиенно оборудване.

Приятелите ще запомнят Аркади Николаев като човек със собствен стил и неповторимо чувство за хумор, бохем, артист, спортист, градинар. Градската бохема загуби ценител на изкуството, меценат и заклет пътешественик.

ПловдивПрес поднася съболезнования на близките на Аркади Николаев. Бог да го прости!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...