Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Зико с подарък монета от Джо Байдън
Случка на деня

Зико с подарък монета от Джо Байдън

Монетата беше връчена на Зико от американския политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама - Дан Шомон.
Монетата беше връчена на Зико от американския политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама - Дан Шомон.

Кметът Здравко Димитров получи като подарък монета от президента на САЩ Джо Байдън. Монетата му беше връчена от американския политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама – Дан Шомон.
Това стана по време на събитие на Младежката асоциация по политически науки /МАПН/ по случай релокацията на седалището на организацията от Варна в Пловдив.
„На председателя на МАПН подарих книга, с която да започнат създаването на бъдещата студентска библиотека. Пожелах на младите учени да сбъдват мечтите си, а те ме удостоиха с почетен плакет“, съобщи Зико.
Младежката асоциация по политически науки е сдружение с нестопанска цел, което обединява млади хора и студенти, сремящи се към популяризиране на политическите науки чрез създаването на мрежа от млади учени, които помагат за повишаване на гражданската ангажираност на обществото.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...