Quantcast
Новини Пловдив » България » Кирил Петков: Потърсих „Екогласност“, защото е бранд на промяната
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Кирил Петков: Потърсих „Екогласност“, защото е бранд на промяната

Асен Василев и Кирил Петков
Асен Василев и Кирил Петков

В моята глава „Екогласност“ е бранд на промяната, баща ми беше неин член. Така Кирил Петков обясни в предаването „120 минути“ защо са водили разговори с „Екогласност“ партията да стане евентуален мандатоносител на проекта с Асен Василев „Продължаваме промяната“.  Петков добави, че вече са намерили няколко малки партии, които са приели техните условия да не дават пари и места в листите срещу подкрепата. „Давам ви мандата и искам 5 места, няма да кажа кои са хората, не работи“, каза бившият финансов министър Асен Василев. Кирил Петков съобщи, че са водии разговори с партия ВОЛТ, но и с други формации.

„Когато имаш смислен план, той може да получи подкрепа от много различни хора, аз го видях при актуализацията на бюджета“, каза още Асен Василев. Той разви тезата си, че когато се спрат течовете, ще има достатъчно пари. Според него, ако се спре корупцията, у нас ще дойдат инвеститори, които сега заобикалят страната.

Кирил Петков обясни формулата за десни мерки с леви цели така: създават се условия за инвеститорите, което е дясна мярка, и след това се вдигат пенсиите, за да няма бедни.

Асен Василев съобщи, че шефът на НАП Румен Спецов е получавал заплахи за живота на семейството му, защото е започнал проверки на български компании, които никога не са били одитирани.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...