Quantcast
Новини Пловдив » Кадър на деня » Община Пловдив с отличие за принос в развитието на местното самоуправление
Кадър на деня

Община Пловдив с отличие за принос в развитието на местното самоуправление

Кметът Димитров прие наградата.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи годишната награда за принос в развитието на местното самоуправление на Националното сдружение на общините, категория голяма община. Призът бе връчен на официална церемония, която се проведе в рамките на Годишната среща на местните власти за 2021-а година.

На сцената, за да получат заедно наградата, кметът покани и председателя на общински съвет Пловдив инж. Александър Държиков. „Особено ми е приятно да приема тази награда. Тя е награда за всички, които работят в екипа ми, както и за всички общински съветници, защото без общинските съветници каквито и намерения да има един кмет нещата не биха се получили“. С тези думи Здравко Димитров се обърна към колегите си от страната и им пожела да успяват да реализират най-доброто за своите общини.

Наградата за принос в местното самоуправление се връчва по критерии, свързани с въведени иновации в публичните услуги, поддържане на активен диалог с гражданите и сътрудничество с други общини от страната и чужбина, както и активно участие в дейността на НСОРБ.

Общо три общини бяха отличени за приноса си в развитието на местното самоуправление. Заедно с Пловдив, но в категорията за малки общини, призът бе за Златица, при средните – за Поморие.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...