Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Борисов в Пловдив: Ще бъдем активни да се направи правителство – с нас, без нас, няма значение
България Важно ИЗБОРИ 2021 Пловдив Политика

Борисов в Пловдив: Ще бъдем активни да се направи правителство – с нас, без нас, няма значение

Бойко Борисов

Както ни подреди народът, ще се съобразим. Ще бъдем изключително активни да се направи правителство – с нас, без нас – няма значение. Поне някой да носи отговорност. Сега най-успешните министри ги няма. Направиха ни много компромати, партията го преживя трудно, начело с мене. Но не може да те класират шести и да кажеш, че хората искали това“. Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира актуалните политически теми.

„До Нова година ви гарантирам, че туроператорите няма да видят една стотинка, заради това, че са толкова неграмотни в правенето на управленски неща, че са приели лобистки текст“, категоричен бе Борисов.

„Увеличение на цените на тока – 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, за която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата. Цената на тока я изпуснаха в полза на разни бизнесмени. Цяла Европа пълни стадионите, а Пловдив ще ги затваря заради некадърността на Кацаров и Радев – точка. Даже ще играете на тъмно заради цената на тока, предупреди той.

Пламен Узунов и Копринков – тея пловдивски герои управляват държавата“, категоричен бе Борисов и допълни: „Радев уби Севера и Северозапада“.

„Всички бордове се увеличиха. Е, почтено ли е? А говориш за намаляване на администрацията. Това ли е промяната? Е, в живота като ти кажат, че си се променил, то обикновено е за лошо“, каза още бившият премиер.

„София трудно ще направи детска болница – много баби, хилаво дете, но в Пловдив може да стане. Ако искат да продължи хаоса и да им пеят „Ние сме войници и сме си на своя пост“… то ще дойде това време, при това скоро, каза още лидерът на ГЕРБ.

За ваксинационната кампания на служебното правителство  Борисов заяви: „Те унищожиха ваксинационния план, те уплашиха хората, а сега се сетиха да рекламират ваксините. Другите държави дори силово го наложиха – ако искаш да работиш, то се ваксинираш. Сега при тия данни за коронавируса у нас ще ни затворят силово“.

Той засегна и темата с актуализацията на пенсиите. „Целият зор е  да кажат „Бойко даваше по 50 лева, а сега тия по 100″. Непочтеността е, че го направиха до Нова година“, ядоса се Борисов.

„Искахме да се броят разписките от изборите, а те какво направиха – назначиха си някакви 4 човека. Кой ще ги гледа тези? Аз на Рашков не вярва, на Радев не вярвам. Къде е тази съкровена мечта за честни избори на Рашков и Радев?, попита Борисов.

„Аз в нито една сфера не видях промяна, освен, че взеха на Гешев шофьора“, категоричен бе Борисов, който допълни, че чуждестранните инвестиции у нас спадат по време на сегашното управление.

„Изпитвам светли чувства към тази партия и тези хора. Считам, че това е мъжко. Както направи Слави Трифонов – направи партия и отиде на избори. Ето сега и те излизат на избори – това е почтена постъпка – да излязат да се заявят. Но да не стане като вица за Тито и бившата Югославия. Вицът е, че когато Тито като кара колата си дава десен мигач, но завива на лято – така е леви и десни политики като ги объркаш. Дано не стигнем до съдбата на Югославия… Да се надяваме, че няма да стигнем до там и пак Пловдив да е Съединението“, каза още Борисов.

Той коментира, че към Пловдив пътувал с „Шкодилака“ си: „Така го наричам, че една пловдивска репортерка ми направи забележка, че „Шкодичка“ било много дребно“.

На Пловдив ще обещаете довършване на двата стадиона, цяло Околовръстно, плувен басейн. Това щеше да стане, нямам неизпълнено обещание. Трябва да ми помогнете, всички ние да спрем безобразията и хаоса. Защото после ще ни трябва една година и половина да се възстановявавем , както беше след Орешарски. 6,7 милиорда под водата тръгна ГЕРБ. Ако задържим така пенсиите, то трябва да вдигнем данъците. Гадно е да говориш така преди изборите, но ако си почтен трябва да го направиш“, категоричен бе Борисов./ПловдивПрес

Очаквайте подробности!

Още новини по темата

Бойко Борисов: Над половин милиард целево дадохме на Пловдив

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...