Quantcast
Новини Пловдив » Ботев » Бомби в Коматево, бултраси надъхват Ботев преди дербито (ВИДЕО)
БГ Футбол Ботев Важно Градът Локо Спорт Съд и Прокуратура

Бомби в Коматево, бултраси надъхват Ботев преди дербито (ВИДЕО)

Базата на Ботев в Коматево като бойно поле
Базата на Ботев в Коматево като бойно поле

В бойно поле се превърна тренировъчната база на Ботев Пловдив този следобед по време на тренировката. Бомби, фойерверки и други пиротехнически средства съпроводиха заниманието на играчите и замъглиха терена и част от квартала.

Бултрасите бяха допуснати на централната трибуна, защото треньорът на канарчетата Азрудин Валентич обяви предварително, че тренировката ще е открита за феновете. Това е традиция там, откъдето идвам, обясни Валентич на редовната пресконференция преди дербито на Пловдив.

В предстоящото 113-о издание на Пловдивското дерби за първенство за първи път Ботев ще влезе в голямата битка с вечния съперник в качеството си на лидер в класирането.

Малко след началото на тренировката няколко силни взрива оповестиха, че и феновете са пред оградата на стадиона. След минути привържениците на Ботев влязоха под строй на централната трибуна и пиротехническото шоу с много гърмежи и светлина избухна, а гъст жълто-черен дим се спусна над терена и се наложи за малко футболитите да се отдалечат в другия край. Валентич и щабът му обаче невъзмутимо наредиха тренировката да продължи, а димът полека се вдигна.

Освен мощната артилерийска подготовка, феновете запяха с пълно гърло целия репертоар, който изнасят по време на мачове. Този път темата беше за Локо и най-мощните викове се разнесоха, когато тарторът даде тон: „О, кюстендилци, (б. а. Цензура), обречени сте в Пловдив да сте гости“, зареваха феновете. Последваха още серия от подобни напеви и лозунги, които ще спестим от уважение към феърплея.

Видеото обаче показва цялата нагнетена атмосфера на базата на Ботев Пловдив в кв. Коматево.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...