Quantcast
Новини Пловдив » Общество » Младежкият център организира форум за неформално образование
Общество Община Пловдив

Младежкият център организира форум за неформално образование

Форумът ще се състои на 2 октомври.
Форумът ще се състои на 2 октомври.

„Самоинициативност, сътрудничество, споделеност“ е мотото на есенния образователен форум “Извън формата” на Младежки център – Пловдив, който ще се проведе на 2 октомври. Поредното издание на форума за неформално образование, насочено към педагози и заети в образователната и културната сфера, ще акцентира на теми като стереотипи и предразсъдъци, доброволчество, извънкласни проекти и активности, училищни общности и други. По традиция на форумите, организирани от екипа на центъра, освен образователния екип, лекторско участие взимат и утвърдени експерти в сферата на неформалното образование. Този път участниците ще имат възможността да чуят и гласа на младите с включване по темата за ученическото самоуправление от активен член на Младежки съвет – Пловдив. И това събитие е мотивирано от програмата „Младите (въз)действат“, чиито теми провокират работещите в образователната сфера да намерят различен подход и да изградят връзка с реалните потребности на децата и младежите.

Събитието ще се проведе на 2 октомври в биоградинката на ОП “Младежки център Пловдив” от 10 до 16 часа. Предназначено е за представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи, в образователната и културната сфера. Участието е безплатно, нужна е само предварителна регистрация на: https://forms.gle/DTCrK21caWufQF1S9

Образователен форум „Извън формата“ се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...