Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Баща уби трите си деца в Загреб
Важно Свят

Баща уби трите си деца в Загреб

Бащата, който уби трите си деца в Загреб, Харалд К. (56) в момента е стабилен и е започнал да общува с лекари, а днес би могъл да напусне болницата.

Според информацията, която хърватската Н1 е получила тази сутрин от полицията и КВС „Сестри Милордни“, е потвърдено, че бащата е запознат със случилото се и комуникира с лекарите.

Той може да бъде освободен от болницата днес или най-късно утре, след което трябва да бъде прехвърлен в полицията за разследване.

Очаква се стандартна процедура, състояща се от разпит в окръжната прокуратура и след това посещение на следствен съдия.

Ако се установи, че е временно луд, което е по-малко вероятният вариант, има възможност той да бъде настанен в болница Врапче.

Бяха взети кръвни проби за по-нататъшно полицейско производство, за да се установи дали е бил под влияние на опиати и той не даде показания в полицията в болницата.

Аутопсията на децата е готова, но се извършват допълнителни токсикологични изследвания, за да се установи как са убити, чрез отравяне с хапчета или чрез задушаване.
Ужасяващото престъпление се е случило в нощта между петък и събота, когато Харалд К. уби трите си деца в Загреб и се опита да отнеме живота си./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...