Quantcast
Новини Пловдив » Важно » БМВ помете три момичета в Стара Загора, едното с опасност за живота
България Важно Инциденти

БМВ помете три момичета в Стара Загора, едното с опасност за живота

Линейка

Лек автомобил помете три момичета на кръгово кръстовище в Стара Загора. Една от пострадалите е с ампутиран крак и опасност за живота, другата е със счупени вратни прешлени, а третата с наранявания по главата. Сигналът към полицията е подаден в петък в 23.20 ч.

По първоначална информация шофьорът е дрифтирал, когато е блъснал момичетата на ул.“Христина Морфова“. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни, съобщи Нова телевизия.

Според „24 часа пострадалите са млади жени на по 23 години. Те са работели в недалечен МОЛ и са  се прибирали заедно след работа. Колата ги връхлетяла, докато те били на тротоара в близост до кръгово движение, край голяма търговска верига.

Според лекари, едната от пострадалите, която била в съзнание, им съобщила, че колата направила две обиколки на кръгово с цел „да върти гуми“ и след втората обиколка излязла от кръговото и се врязала в тях с висока скорост.  Това е станало отляво – преди да удари пешеходките на тротоара, автомобилът е преминал през цялото платно на улицата.

Дали е било точно така ще изясни назначената експертиза. Засега от полицията само казват, че проверката на място не е установила водачът на лекия автомобил да е употребил алкохол или наркотици, но не съобщават на каква възраст е той.

Малко по-късно неофициално стана ясно, че злополучният шофьор е на 18-19 години, а свидетелството му за управление на моторно превозно средство е едва от няколко месеца./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...