Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » След 4 страници свидетелство за съдимост: Пробация за собственика на питбул, обезобразил човек
Пловдив Съд и Прокуратура

След 4 страници свидетелство за съдимост: Пробация за собственика на питбул, обезобразил човек

Милан Станчев отказа да бъде сниман в лице.
Милан Станчев отказа да бъде сниман в лице.

Ваня ДРАГАНОВА

Пробация от 7 месеца и глоба от 1000 лв. е наказанието за Милан Станчев, който на 20 септември м. г. пиян пуснал питбула си да се разхожда без намордник и повод пред блок в „Тракия“, и кучето нападнало и обезобразило съседа му Васил Дилев. Станчев обяви, че съжалява и сключи споразумение с прокуратурата, одобрено веднага от Пловдивския районен съд. Той ще трябва да плати и разноските по делото от 237, 90 лв.

„С една дума: Съжалявам. Тоя човек на баща ми е приятел“, каза Станчев. След нападението на питбула Васил Дилев бил опериран в Клиниката по лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“, а Станчев поел част от разноските по лечението. После Дилев получил и инсулт и Станчев му помогнал финансово и за последвалата терапия.

„Цял живот съм в пандиза, свидетелство ми за съдимост е 4 страници. Къде да си намеря работа, да дам 20 лв. на дъщеря ми. Аз за билет за рейса нямам пари, пак ще ида да крада“, заяви пред съда Милан Станчев. Съдия Десислав Порязова му обясни, че не тя намира работа на хора като като него. „Г-жо съдия, това отваря големия въпрос, че обществото ни не е готово да интегрира обратно такива хора, но този разговор не е за съдебната зала“, каза адвокатката на Станчев Мариана Каварджикова. „Искам да си дам нов шанс в живота, не съм лош човек, но как да ида някъде да работя“, добави Станчев.

Ако до седмица той не плати разноските по делото и глобата, за тях ще бъде издаден изпълнителен лист. Междувременно се оказа, че влизайки в съда, той е взел – волно или не – чужда лична карта и кючове, докато минавал през металдетектора.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...